Spital Deva
Important!

În atenția pacienților Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Județean de Urgență Deva

 Săptămâna aceasta a început mutarea unor cabinete din Ambulatoriul de specialitate în vederea începerii lucrărilor de reabilitare, proiect finanțat din fonduri europene.

 Cea mai mare parte a cabinetelor medicale care se vor muta în prima etapă, vor funcționa în clădirea alăturată, unde a funcționat până zilele trecute UPU, iar o mică parte vor funcționa în cadrul secțiilor.

 Vă rugăm să vă informați la fișier pentru a primi detalii despre noile locații ale cabinetelor.

  Vom reveni cu precizări în cel mai scurt timp.

În atenția pacienților și aparținătorilor care se adresează structurii
UPU-SMURD

  Vă informăm, că în conformitate cu prevederile ORDINULUI MINISTERULUI SĂNĂTĂȚII nr. 1706/2007 privind conducerea și organizarea unităților și compartimentelor de primire a urgențelor, cu modificări și completari ulterioare, UPU sunt organizate astfel încât să permită primirea, trierea, investigarea, stabilizarea și aplicarea tratamentului de urgență pacienților sosiți cu ambulanțele sau cu mijloacele proprii de transport.
  Pentru buna funcționare a activității medicale desfășurate în UPU-SMURD a Spitalului Județean de Urgență Deva, avem rugămintea să respectați procedurile de lucru legale, și mai ales vă rugam să respectați munca personalului medical care vă furnizează serviciile medicale de urgența medico-chirurgicale.
  Prin urmare, la intrare, în spațiul pentru primire/triaj din cadrul UPU sunt primiți pacienții sosiți în UPU cu ambulanțele sau prin mijloacele proprii, triați în vederea stabilirii priorității din punct de vedere clinic și repartizați la locul de tratament potrivit stării lor clinice. Pacienții aflați în stare critică sosiți cu ambulanțele pot avea un traseu separat, triajul lor fiind efectuat direct de personalul ambulanței.
  Aparținătorii pacienților sunt rugați să aștepte în spațiul de așteptare special destinat acestora, în așteptarea personalului medical care iî vor informa periodic despre starea de sănătate a pacientului respectiv.
  Vă reamintim că cele 5 niveluri și coduri de urgențe sunt:
  • nivel I – resuscitare (cod roșu);
  • nivel II – critic (cod galben);
  • nivel III – urgent (cod verde);
  • nivel IV – non-urgent (cod albastru);
  • nivel V – consult (cod alb).
  Potrivit protocolului actualizat de Ministerul Sănătății în 2019, este prevăzut un timp maxim de preluare în zona de tratament de 60 de minute pentru cod verde, 120 de minute pentru cod albastru și de 240 de minute pentru cod alb.

Geolocație

Bulevardul 22 Decembrie 58, Deva

Programări

Programări consultații pentru pacienți

Program

Programa de consultații, program vizită, program audiență

image
image
image
image
image

Pacienții au la dispoziție, prin intermediul Spitalului Județean de Urgență Deva, cea mai importantă instituție sanitară din județul Hunedoara, pentru spitalizare de zi și continuă, examinări în ambulatoriu și analize în laboratoarele de specialitate.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Sari la conținut